Buiten gevelpanelen Isotec

De ideale oplossing voor nieuwbouw én renovatie

ISOTEC is een composietsysteem samengesteld uit een hard polyurethaanschuim met een hoge dichtheid en een hoog isolerend vermogen, bekleed met een cacheerlaag in gelakt, gewafeld aluminium.

Met het ISOTEC-systeem kunt u de volledige klassieke isolatiefasen in één keer uitvoeren: het onderdakscherm, de thermische isolatie, de belatting en ribbelatting, de versteviging van de structuur en het dampscherm.

Het ISOTEC-paneel combineert alle producten die totnogtoe apart werden aangebracht. Op die manier bespaart de ISOTEC-dakisolatie u heel wat ruimte: het systeem heeft slechts 10 cm aan de buitenkant nodig, terwijl een traditionele installatie zo'n 20 à 30 cm aan de binnenkant inpalmt.

Het ontwerp van de panelen is uitermate geschikt voor de renovatie van daken met een traditioneel gebinte, van de meest eenvoudige tot de meest ingewikkelde constructie.

Voor meer complexe renovaties geeft de stevigheid van de ISOTEC-panelen de dakstructuur extra steun. Bovendien verdelen ze het gewicht van de dakbedekking, zodat het gebinte minder lasten te dragen krijgt.

ISOTEC, dé aanrader voor de woningbouw, is de ideale oplossing voor de meeste regionale dak- en dakpanstijlen.

Dankzij een productie op maat - van 23 tot 69 cm - kan het systeem aangepast worden aan elk dakpanformaat.

 

LABELS

isolatie, akoestische isolatie, recticel isolatie, soorten isolatie, premie isolatie, isolatie vloer, isolatie plat dak, isover isolatie, isolatie plaatsen, isolatie buitenmuur, polyurethaan isolatie, rockwool isolatie, thermische isolatie, isolatie zolder, r waarde isolatie, isolatiemateriaal, vloerisolatie, prijzen isolatie, eps isolatie, isolatie dak, isolatie zoldervloer, isolatiepremie, isolatie spouwmuur, prijs isolatie, rotswol isolatie, zolder isoleren, premies isolatie, bouwen, cellulose isolatie, isoleren, isolatieplaten, premie dakisolatie, glaswol isolatie, subsidies isolatie, dakisolatie prijzen, dakwerken, minerale wol isolatie, isolatie hellend dak, zoldervloer isoleren, muur isolatie

OMEGA-ISOLATIE 2011 | Last update dinsdag 26 april 2011

OVER ONS | NIEUWS | ISOLATIE | MERKEN | ROUTE | CONTACT US